Realigro.bg е първата световна търсачка за недвижими имоти, с която можете да преглеждате обявите за продажба на жилища в Габон

Имоти за продажба в Габон
Габон е държава, която се простира по крайбрежието на Атлантическия океан в Централна Африка.
Граничи на север с Екваториална Гвинея и Камерун, на североизток, на изток и на юг с Република Конго, на запад с изглед към Гвинейския залив. Либревил е политическата и административна столица на Габон и столицата на провинция Estuaire.
За тези, които имат интерес да инвестират в недвижими имоти за продажба в Габон, важно е да се знае, че това е страна с икономика, тясно свързана с цените на петрола и през последните две години повечето от проектите за жилищно строителство в Габон са претърпели финансови последици.
Търсенето на висококачествени жилищни имоти се увеличава и това насърчава изграждането на нови имоти за продажба, особено за чуждестранни инвеститори.
По-голямата част от населението през последните години се е преместило в големи градски центрове и в резултат на това покупката и продажбата на имоти за продажба в по-големите градове на Габон са имали скок, който благоприятства и привлича чуждестранни инвестиции.
След столицата Либревил, два интересни града за намиране на имот за продажба в Габон са Франсвил и Порт-Джентил
Franceville е един от четирите най-големи града в Габон.
Порт-Джентил е пристанищен град, той е център на дървесината и петролните интереси на страната.
Той привлича много туристи и чуждестранни инвестиции, защото Порт-Джентил е известен със своите нощни заведения и казино.

2005-2022 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Предпочитания

    Предпочитания За по-добро използване на сайта Realigro, настройте вашите предпочитания за език, валута, квадратни метри или квадратни инча.

    Задайте сега Да не се показва отново
BB